Kevin De Bruyne käytti harvinaista neuvottelutapaa jatkosopimustaan tehdessä – ”Uskomatonta”

© Kuva: Getty Images

Kevin De Bruyne solmi tänään keskiviikkona vuoteen 2025 ulottuvan jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa (lue uutinen tästä).

The Athleticin mukaan osapuolet olivat neuvotelleet uudesta sopimuksesta jo viime syksystä alkaen.

Belgian maajoukkuetähti käytti sopimusneuvotteluissaan hyvin harvinaislaatuista toimintatapaa, sillä hän kävi kaikki keskustelut seuran kanssa täysin yksin.

De Bruynella ei siis ollut rinnallaan agenttia, jotka tavanomaisesti auttavat etenkin huipputason pelaajia siirto- ja sopimusneuvotteluiden parissa.

Asiasta kertoi esimerkiksi siirtomarkkinoiden ykköstoimittaja Fabrizio Romano, joka oli vähintäänkin yllättynyt De Bruynen tavasta neuvotella.

– Kevin De Bruyne on neuvotellut uuden sopimuksensa Manchester Cityn kanssa ilman kenenkään agentin osallistumista, kertoo Romano.

– Se on jotain hyvin harvinaista, ehkä uskomatonta tämän päivän jalkapallossa.

Romano tietää myös kertoa, että Man Cityn on määrä avata jatkosopimusneuvottelut seuraavaksi Raheem Sterlingin ja Gabriel Jesusin kanssa.

Kummankin nykyinen diili Etihad Stadiumilla ulottuu vuoteen 2023 saakka. Cityn akatemiakasvatti Phil Foden, jonka diili on voimassa kesään 2024, on puolestaan ”koskematon”.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.