Sarjanousija Brentford rikkoi siirtoennätyksensä – Norjan maajoukkuemies Marcus Forssin seuratoveriksi

© Kuva: Getty Images

Valioliigan sarjanousija Brentfordin puolustus vahvistuu Celticin toppari Kristoffer Ajerilla. 23-vuotias Norjan maajoukkuemies solmii viisivuotisen sopimuksen.

Sky Sportsin tietojen mukaan Brentford maksoi Ajerista 13,5 miljoonan punnan siirtokorvauksen. Kyseessä on lontoolaisseuran ennätyshankinta.

Ajer vietti viisi vuotta Celticissä siirryttyään seuraan 18-vuotiaana. Norjalainen on kuulunut viimeiset neljä kautta seuran edustusjoukkueen runkopelaajiin.

Ajer pelasi viime kaudella 35 Skotlannin Valioliigan ottelussa ja teki kaksi maalia. Kokonaisuudessaan norjalainen esiintyi 176 ottelussa seurassa, joista 38 oli europelejä Mestarien liigassa ja Eurooppa-liigassa.

– Halusimme uuden puolustajan ja Kris oli ykkösvaihtoehtomme. Uskomme hänen sopivan täydellisesti pelipaikalle erityisesti pallollisessa roolissa, Brentfordin manageri Thomas Frank kommentoi seuran tiedotteessa.

– Kris on hyvin rauhallinen ja hän löytää syötöt linjan taakse. Hänen tasonsa viedä palloa eteenpäin on korkealla. Hänellä on myös puolustajana tarvitsemaamme fyysisyyttä ja hän voitti kaksinkamppailuja Skotlannin liigassa.

Brentfordissa pelaa myös suomalaishyökkääjä Marcus Forss.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!