Manchester Cityn Leroy Sané on yhä vahvemmin matkalla Bayern Müncheniin.

Saksalaislehti Kickerin tuoreet tiedot kertovat, että Sané ja Bayern ovat päässeet sopuun henkilökohtaisista ehdoista.

24-vuotias laitahyökkääjä saa Bayernissa viisivuotisen sopimuksen, ja hän suostuu leikkaamaan palkkaansa nykyisestä. Joidenkin tietojen mukaan Sané tienaa tällä hetkellä Cityssä noin 4,7 miljoonaa puntaa (5,3 miljoonaa euroa) vuodessa.

Siirron toteutuminen vaatii vielä seurojen yhteisymmärryksen siirtosummasta. Niissäkin neuvotteluissa on jo edetty pitkälle. Kickerin mukaan Bayern on tarjonnut Sanésta 40 miljoonaa euroa. City haluaisi vielä kymmenen miljoonaa lisää, joten näkemysero ei ole enää suuri.

Sanén hintalappu on suorastaan romahtanut vuodessa. Viime kesänä esimerkiksi paikallislehti Manchester Evening News kertoi, että City haluaa Sanésta 145 miljoonaa puntaa (164 miljoonaa euroa). Elokuun Community Shieldissä tuli polvivamma, joka pilasi Sanén koko kauden, mutta vielä joulukuussakin Sanén siirtomarkkina-arvo oli Transfermarktin mukaan 100 miljoonaa euroa.

Sané siirtyi Schalkesta Man Cityyn 52 miljoonalla eurolla kesällä 2016. Vajaan neljän kauden aikana saksalainen on pelannut Cityssä yhteensä 139 ottelua tehoin 39+45.