Liverpool-fanit lauloivat jo mestaruudesta – milloin Liverpool voi varmistaa mestaruuden?

© Kuva: Getty Images

Liverpool kaatoi sunnuntaina kotikentällään Anfieldilla Manchester Unitedin maalein 2-0. Samalla Liverpool otti entistä vahvemman otteen Valioliigan mestaruudesta, kun toisena oleva Manchester City jäi 2-2-tasapeliin Crystal Palacen kanssa.

Liverpoolin kannattajat lauloivat stadionin lehtereillä jo mestaruudesta. Liverpool-manageri Jürgen Klopp ei halunnut vielä lähteä fanien lauluihin mukaan.

– Minun puolestani he voivat laulaa mitä haluavat, kunnes peli on selvä. En ole täällä päättämässä, mitä heidän pitäisi laulaa. Jos he (fanit) eivät olisi hyvällä tuulella tällä hetkellä, se olisi outoa, Klopp totesi Sky Sportsin mukaan.

Tällä hetkellä Liverpoolin piste-ero Man Cityyn on peräti 16 pistettä.

Milloin Liverpool voi juhlia mestaruutta?

BBC laski jo, milloin Liverpool mahdollisesti voi juhlia Valioliigan mestaruutta. Liverpool on hankkinut himat 2,9 pistettä per peli keskiarvoisesti tällä kaudella. City sen sijaan on kahminut 2,08 pistettä per peli.

Jos seurat jatkavat samalla pistekeskiarvolla, Liverpoolilla on mahdollisuus varmistaa mestaruus Merseysiden derbyssä Evertonia vastaan 14. maaliskuuta. Voittamalla Evertonin Liverpool olisi mestari.

Jos Liverpool ja City voittavat kaikki tulevat ottelunsa, ratkaisu saatetaan nähdä Etihad Stadiumilla 4. huhtikuuta. Liverpool voi varmistaa mestaruuden tuolloin vierasvoitolla Citystä.

Jos City häviää kaikki tulevat ottelunsa ja Liverpool voittaa omansa, voi Kloppin miehistö varmistaa mestaruuden aikaisintaan 29. helmikuuta Watfordia vastaan. Tämä on kuitenkin hyvin epätodennäköinen skenaario, sillä vaikka City häiviäisi omat pelinsä, voi Leicester pysyä Liverpoolin kannassa ottamalla voittoja. Leicester on tällä hetkellä kolme pistettä Man Cityä perässä.

Liverpoolilla on mahdollisuus varmistaa Valioliigan mestaruus ennätysajoissa. Jos Liverpool ratkaisee mestaruuden joko Evertonin tai Man Cityn vieraana, rikkoo se Manchester Unitedin hallitseman ennätyksen kaudelta 2000-01.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!