Loris Karius lähes ohittamaton Bundesliigassa! Näin hän kommentoi mahdollista paluuta Liverpooliin

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin sopimuspelaajiin kuuluva Loris Karius on pelannut kuluvan kauden lainalla bundesliigaseura Union Berlinissä.

27-vuotias Karius on istunut lähes koko kauden vaihtopenkin puolella, mutta seuran ykkösvahti Andreas Luthen perheessä tapahtuneen sairaustapauksen vuoksi Karius on päässyt pelaamaan kolmessa viimeisimmässä Bundesliigan ottelussa.

Liverpoolin maalinsuulla Mestarien liigan finaalissa kesällä 2018 torjunut Karius on käyttänyt näytönpaikkansa hyödykseen. Saksalaisvahti on päästänyt kolmessa pelaamassaan ottelussaan vain yhden maalin ja pitänyt maalinsa puhtaana kahdesti.

Karius kertoo olevansa tyytyväinen sekä omiin että joukkueensa otteisiin viimeisimmissä peleissä ja huokuu itseluottamusta.

– Olemme pelanneet kolme peliä putkeen tappioitta. Olemme työskennelleet hyvin joukkueena, joten olen erittäin ylpeä, Karius sanoi Bildille.

– Valmentaja tietää, että olen siellä. Jos hän tarvitsee minua, hän voi luottaa minuun. Voin vain sanoa, että olen huippukunnossa ja olen tyytyväinen peliesityksiini.

– Yhden maalin päästäminen kolmessa ottelussa ei ole huono saldo, joten olen valmis pelaamaan ja haluan auttaa joukkuetta.

Kariusin sopimus Liverpoolin kanssa ulottuu kesään 2022 asti. Saksalaisvahdin puheiden perusteella paluu Merseysidelle kesällä ei kuitenkaan näytä todennäköiseltä.

Minulla on sopimus Liverpoolin kanssa vuoteen 2022 asti, Karius sanoi.

– Mutta jos kaikki menee hyvin, voin kuvitella pysyväni täällä Berliinissä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.