Manchester City voitti keskiviikkona jo viidennen peräkkäisen ottelunsa kaikissa kilpailuissa, kun se kaatoi vieraskentällä Brentfordin 1-0. Brentfordille tappio oli puolestaan kolmas perättäinen ilman ainuttakaan tehtyä maalia.

Kun lähimmistä uhkaajista sekä Liverpool että Chelsea jäivät arkikierroksella ilman voittoa, kasvoi Cityn etumatka sarjakärjessä jo kahdeksaan pisteeseen toisena olevaan Chelseaan verrattuna. Liverpooliin etumatkaa on yhdeksän pinnaa, mutta Liverpool on pelannut ottelun Cityä vähemmän.

Ottelun ainoan maalin Brentford Community Stadiumilla viimeisteli Phil Foden pelin 16. minuutilla. Kevin de Bruyne lähetti puolustuslinjojen yli tarkan syötön boksiin, ja Foden jatkoi pallon ykkösellä matalana maaliin. Tilanne tarkistettiin varmuuden vuoksi paitsion varalta VAR-näytöltä, mutta maali jäi voimaan. Jamaikalaistoppari Ethan Pinnockin taaempi jalka oli niukasti alempana kuin Fodenin pää ja olkapää.

Fodenin ja De Bruynen yhteispeli toimi hyvin koko ottelun ajan. Lähimpänä maalia oli myöhemmin kuitenkin 66. minuutilla De Bruyne, jonka laukaus osui Brentford-maalin tolppaan.

City juhli maalia vielä 87. peliminuutillakin, kun Aymeric Laporte puski kauniisti De Bruynen lähettämän vapaapotkun verkkoon. Tämän osuman VAR kuitenkin hyläsi niukkana paitsiona.

Brentfordin Marcus Forss istui koko ottelun vaihtopenkillä.