Guardian: Kolme Manchester Unitedin tähtipelaajaa lähdössä jos seura ei selviydy Mestarien liigaan

© Kuva: Getty Images

Manchester United on vaarassa menettää tähtipelaajansa, jos seura ei onnistu selviytymään ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

The Guardianin mukaan David De Gea, Paul Pogba sekä Romelu Lukaku saattavat kaikki lähteä seurasta ensi kesänä. Sijoittuminen sarjataulukon neljän parhaan joukkoon tulee olemaan ratkaisevassa roolissa kolmikon tulevaisuuden kannalta.

Pogba, 26, sai viime kesänä siirtotarjouksen Barcelonalta. Ranskan maajoukkuetähti on ollut viime kuukausina myös Real Madridin tähtäimessä.

Lukaku, joka täyttää ensi kuussa 26, on menettänyt avauksen paikkansa Ole Gunnar Solskjærin ykkösmiehistössä. Entinen Everton- ja Chelsea-hyökkääjä on myöntänyt olevansa kiinnostunut pelaamisesta myös Valioliigan ulkopuolella.

De Gea, 28, on puolestaan pattitilanteessa sopimusneuvotteluiden kanssa. Espanjalaisvahti ei ole suostunut allekirjoittamaan Unitedin tarjoamaa jatkodiiliä, minkä takia seura joutui laukaisemaan hänen nykyisen sopimuksensa vuoden mittaisen jatko-option pidentääkseen sopimusta ensi kauden loppuun saakka.

Manchester United on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena. Solskjærin miehistö tulee tarvitsemaan täydet pisteet sekä keskiviikon Manchesterin derbystä että viikonlopun huippuottelusta Chelseaa vastaan selviytyäkseen TOP4:n joukkoon.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!