Katso: Poliisi hakkasi Manchester Unitedin kannattajaa – kuohuttanut tapaus tutkinnan alla

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kannattajien sunnuntaisesta joukkoprotestista on jäänyt muutakin setvittävää, kuin seuran potentiaalinen rangaistus siirretyn Liverpool-ottelun jälkeen.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa poliisin nähdään pieksevän oletettua Manchester Unitedin kannattajaa, kun hän makaa maassa jouduttuaan pidätetyksi mielenosoituksen yhteydessä.

Videolla kolme poliisia vetävät miestä maata pitkin auton taakse, käskien häntä samalla lopettamaan vastustamisen. Neljäs koppalakki otti kuitenkin kovemmat konstit käyttöön, lyöden miestä 4-5 kertaa kesken pidätyksen.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suurin osa protestoivista kannattajista osoitti mieltään Old Traffordilla, mikä lopulta johti sunnuntaisen Liverpool-ottelun siirtoon. Osa faneista ilmaantui puolestaan Manchesterin Lowry-hotellin ulkopuolelle, jossa yllä oleva video on poliisin mukaan kuvattu.

– Suur-Manchesterin poliisi on tietoinen netissä leviävästä videosta, ja se tutkii kuvamateriaalia ja kaikkia käytettävissä olevia todisteita ymmärtääkseen pidätykseen liittyvät olosuhteet, poliisi tiedotti The Athleticille.

– Videossa kuvataan virkamiehiä, jotka pidättävät 28-vuotiaan miehen moottoriajoneuvovarkaudesta ja yleisen järjestyksen rikkomuksesta epäiltynä. Hän on tällä hetkellä vangittuna kuulustelua varten.

LUE MYÖS:


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?