Lähde: Frank Lampard raivostui Chelsean pelaajalle – puolustaja sai tylytyksen koko joukkueen edessä

© Kuva: Getty Images

Chelsean päävalmentaja Frank Lampard antoi Marcos Alonson kuulla kunniansa koko joukkueen edessä viime lauantaina, kertoo The Athletic.

Espanjalaispuolustaja otettiin tauolla vaihtoon West Bromwichin johtaessa Chelseaa 3-0. The Athleticin tietojen mukaan Alonso, 29, suuntasi pukuhuoneesta ilman lupaa Chelsean bussiin katsomaan pelin toista puoliskoa sen sijaan, että olisi mennyt joukkuekavereidensa seuraksi vaihtopenkille.

Alonso palasi vielä toisen puoliajan aikana takaisin stadionille, mutta tilannetta seuranneet ihmettelivät espanjalaispakin toimintaa jo tiukkojen koronasääntöjenkin takia.

Sisäpiirilähteet kertoivat nähneensä Lampardin ”vihaisempana kuin koskaan”. Lampard kehui ottelun jälkeen Chelseaa, joka nousi kolmen maalin tappioasemasta tasapeliin, mutta tylytti Alonsoa siitä, ettei häntä tuntunut kiinnostavan joukkueensa ollenkaan.

Alonso on ollut Chelsean avauksessa kaikissa tämän kauden sarjapeleissä. Kuva: Getty Images

– Pelaajat sanoivat, etteivät he olleet ikinä nähneet manageria sellaisena. Se alkoi pelin jälkeen, ja hän oli raivoissaan Alonsolle. Osa sanoi, että he olisivat yllättyneitä, jos hän pelaa Chelseassa enää ikinä, kertoi yksi lähde The Athleticille.

Alonso on edustanut Chelseaa kesästä 2016 lähtien ja pelannut lontoolaisseurassa kaikkiaan 152 ottelua. Hän on voittanut Chelseassa kertaalleen Valioliigan, FA Cupin ja Eurooppa-liigan.

Espanjalaispuolustaja on ollut Chelsean avauksessa kaikissa tämän kauden sarjapeleissä, mutta hän sai kesällä kilpailijakseen Ben Chilwellin, joka hankittiin Leicesteristä 50,2 miljoonalla eurolla.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.