Huuhkajien nuorta komeettaa verrataan jo Jamie Vardyyn – The Athletic: Suurseura tarkkaili suomalaistykkiä paikan päällä

© Kuva: Getty Images

Arvostettu urheilujulkaisu The Athletic vertaa Brentfordin suomalaiskomeettaa Marcus Forssia Leicesterin maalitykkiin Jamie Vardyyn.

Jutussa mainitaan, että Borussia Dortmund ja toinen saksalaisseura tarkkailivat 21-vuotiasta Forssia paikan päällä Huuhkajien 2–0-voittopelissä Ranskaa vastaan.

A-maajoukkuedebyyttinsä tehnyt Forss käytti näyttöpaikkansa hyvin, sillä hän karkasi avausjaksolla läpiajoon ja viimeisteli ottelun voittomaalin.

”Forssin fysiikassa, liikkumisessa ja viimeistelyssä on jotakin samaa kuin Jamie Vardyssa, kuten nähtiin hänen maalissaan Pariisissa. Jos hänen kehityksensä jatkuu, hänen tarinastaan voi myös tulla samankaltainen”, The Athletic kirjoittaa.

Vardyn tarina on poikkeuksellinen, sillä hän nousi alasarjoista huipulle ja Englannin A-maajoukkueeseen vasta kypsässä iässä. Mies muistetaan ennen kaikkea siitä, että hänen maalinsa takasivat Leicesterille sensaatiomaisen mestaruuden kaudella 2015–16.

The Athleticin mukaan West Ham tiettävästi kiinnostui Forssin esityksistä viime kauden lainapestin aikana, kun suomalainen takoi maaleja Ykkösliigassa AFC Wimbledonin riveissä.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?