Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin nuori suomalaishyökkääjä Marcus Forss on herättänyt viime aikoina vahvaa kiinnostusta Euroopan huippuseuroissa.

The Athletic uutisoi kaksi viikkoa sitten, että Bundesliigan suurseura Borussia Dortmund saapui tarkkailemaan Forssia paikan päälle, kun Huuhkajat päihitti Ranskan 2-0-lukemin marraskuun ystävyysottelussa.

Sen lisäksi saksalainen Union Berlin, jonka riveissä pelaa tällä kaudella Forssin maanmies Joel Pohjanpalo, on tiettävästi kiinnostunut 21-vuotiaasta turkulaishyökkääjästä.

LUE MYÖS: Huuhkajien nuorta komeettaa verrataan jo Jamie Vardyyn – The Athletic: Suurseura tarkkaili suomalaistykkiä paikan päällä

Saksalaisseurat eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka ovat pistäneet Forssin vahvat otteet Englannin kentillä merkille.

Eurosportin ja B/R Footballin pelaajasiirtoihin erikoistunut urheilutoimittaja Dean Jones tietää kertoa, että myös Tottenham on liittynyt Forssin ihailijoiden joukkoon.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Dean Jones

@DeanJonesSoccer
Spurs are the latest club showing interest in Brentford forward Marcus Forss

Eurosportin laajemman artikkelin mukaan Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy aikoo pitää huolen siitä, että Valioliigan kärkiseura on mukana suomalaishyökkääjän potentiaalisessa siirtokilvassa.

[readmore from=Marcus-Forss]

Forss on aloittanut tällä kaudella vain viisi ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien, mutta maalinteossa kärkimies on onnistunut jopa seitsemän kertaa. Eurosportin mukaan hän on jo matkalla sarjan suurimpien talenttien joukkoon.

Forssin sopimus Brentfordin kanssa umpeutuu vasta vuonna 2023, joten pääsarjatasolle tavoittelevan lontoolaisseuran ei uskota luopuvan nuoresta huippulupauksestaan halvalla – varsinkaan kesken kauden.

LUE MYÖS: