Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri uskoo, että Marouane Fellainin kentälle tulo ratkaisi keskiviikkona pelatun Mestarien liigan kamppailun Manchester Unitedin voitoksi.

Belgialainen keskikenttäpelaaja kirmasi kentälle sen jälkeen, kun Unitedin ex-pelaaja Cristiano Ronaldo oli tykittänyt isännät komealla volleyllaan johtoon. José Mourinhon miehistö käänsi kuitenkin pelin 2–1-voitokseen Juan Matan vapaapotkuosuman ja Alex Sandron oman maalin turvin.

[readmore from=Manchester-United]

Mourinholla on tapana heittää fanien mielipiteet jakava Fellaini kentälle, kun on suoraviivaisemman pelin aika. Vaikka mies ei päässytkään itse viimeistelemään, hän oli mukana Unitedin 89. minuutin voittomaalissa, joka tuli Ashley Youngin antaman vapaapotkun jälkitilanteessa.

– Ensimmäisessä pelissä heillä ei ollut Fellainia, ja me käytimme tämän poissaoloa hyväksemme, Allegri sanoi ottelun jälkeen.

– Tänään hänen fyysinen presenssinsä tuntui välittömästi. Hän kontrolloi korkeita palloja, vaikka välillä me olimme hyviä pelaamaan palloa maassa. Noiden vapaapotkujen antaminen oli suurin virheemme. Se tapahtui, ja maksoimme siitä hinnan. Meidän on opittava siitä.

Juventus oli voittanut joukkueiden avauskohtaamisen Old Traffordilla 1–0, mutta keskiviikon tuloksen myötä Unitedin osakkeet kohenivat merkittävästi H-lohkossa. Italialaisilla on koossa yhdeksän pistettä ja englantilaisilla seitsemän pistettä.

Marouane Fellaini

@Fellaini
So happy to be back from injury and for the win tonight #MUFC 🔴

Lähde: Goal