”Se tekee kipeää” – Arsenalin jättänyt keskikenttäpelaaja perusteli lähtöään

© Kuva: Getty Images

Arsenalin keskikenttäpelaaja Matteo Guendouzi siirtyi kesällä vuoden mittaisella lainasopimuksella Hertha Berlinin riveihin. Ranskalaisnuorukaisen mukaan hänen oli lähdettävä Emirates Stadiumilta pitääkseen taas hauskaa jalkapallon parissa.

Guendouzi joutui Mikel Artetan koirankoppiin, kun hän otti rajusti Neal Maupayn kanssa yhteen Arsenalin 1-2-vierastappiossa Brightonille viime kesäkuussa. Pysyvääkin lähtöä huhuiltiin, mutta lopulta Guendouzi siirtyi lokakuussa lainalle Bundesliigaan.

21-vuotias on sen jälkeen esiintynyt kolmessa sarjaottelussa Herthan keskikentällä. Guendouzin viimeisin esiintyminen tuli lauantain 2-5-tappiossa Borussia Dortmundille, kun Erling Braut Håland tykitti neljä maalia ranskalaislupauksen joukkuetta vastaan.

– Minun oli saatava pitää taas hauskaa kentällä. Minun täytyi saada itseluottamukseni takaisin, ja se oli mitä Hertha tarjosi minulle, Guendouzi perusteli Téléfootille.

– Siirto oli oikeasti päätös, jonka minä tein itse. Kahden kokonaisen kauden aikana pelasin yli 80 ottelua Arsenalille. Kun peliaika alkaa kuitenkin vähentyä, alat miettimään tilannettasi ja se tekee kipeää, Guendouzi lisäsi.

Guendouzin sopimus Emiratesilla ulottuu vuoteen 2022 saakka. Hertha Berlinin lainadiiliin ei tiettävästi sisälly osto-optiota.

LUE MYÖS:


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?