Sky: Manchester United jatkaa väliaikaiskomennossa viikonlopun huippuotteluun

© Kuva: Getty Images

Väliaikaisvalmentaja Michael Carrickin odotetaan olevan Manchester Unitedin puikoissa sunnuntaina Valioliigan huippuottelussa Chelseaa vastaan, kertoo Sky Sports.

United etsii yhä väliaikaismanageria, joka voisi ottaa ohjat kauden loppuun saakka. Seura antoi viime sunnuntaina kenkää managerilleen Ole Gunnar Solskjærille, ja valmennusryhmässä kesästä 2018 lähtien ollut Carrick sai väliaikaisen vetovastuun joukkueesta.

Carrick oli ensimmäistä kertaa Unitedin käskyttäjänä tiistaina, kun manchesteriläiset voittivat Villarrealin Mestarien liigassa 2-0 ja etenivät kilpailun 16 parhaan joukkoon. Samana iltana vahvistui myös Unitedin lohkovoitto.

Skyn mukaan Paris Saint-Germainin Mauricio Pochettino on yhä Manchester Unitedin ykkösvaihtoehto uudeksi pysyväksi manageriksi, mutta myös Ajaxin Erik ten Hagista on keskusteltu.

United on yhdistetty huhuissa myös useisiin valmentajiin, jotka voisivat ottaa väliaikaismanagerin pestin vastaan. Uutisoimme aiemmin Telegraphin tietojen pohjalta neljästä nimestä, joitta United on tiettävästi harkinnut tehtävään.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!