Newcastlen ennätyshankinnalla sihti hukassa – Benítez puolustaa: ”Hän on pärjännyt hyvin”

© Kuva: Getty Images

Newcastlen manageri Rafael Benítez ei ole huolissaan Miguel Almirónin tehottomuudesta.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana viihtyvä Paraguayn maajoukkuetähti Almirón, 25, siirtyi Newcastleen tammikuun siirtoikkunassa Major League Soccerin Atlanta Unitedista. Newcastle maksoi hänestä seurahistoriansa ennätyssumman, noin 24 miljoonaa euroa.

Kaudella 2018 Almirón tehtaili MLS:ssa 13 osumaa ja yhtä monta maalisyöttöä, mutta Newcastlessa hän on pelannut kuudessa ottelussa jo lähes 450 minuuttia ilman tehomerkintöjä.

Maanantaina Newcastle kohtaa Valioliigassa vieraskentällä Arsenalin, jolle se on hävinnyt 11 kertaa edellisessä 12 kohtaamisessa. Almirónin avuille olisi siis käyttöä, mutta Benítez on ollut tyytyväinen paraguaylaisen esityksiin.

– En ole huomannut ahdistusta siitä, että Miguel ei tee maaleja. Jos häneltä kysyttäisiin, tarvitseeko hän maalin, niin luultavasti hän vastaisi kyllä, mutta hän on onnellinen, ja sen voi nähdä otteluissa. Hän on pärjännyt hyvin ja hän on henkisesti valmis seuraavaan haasteeseen, kommentoi Benítez Times-lehden mukaan.

Espanjalaismanageri ei ole ikinä onnistunut voittamaan Arsenalia vieraskentällä, mutta hän lähtee illan otteluun luottavaisin mielin.

– Ei ole mitään syytä, miksi se ei voisi muuttua.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)