Arsenal-manageri Mikel Artetan mielestä Alexandre Lacazetten tekemä maali olisi pitänyt hyväksyä, kun hänen joukkueensa hävisi sunnuntai-iltana Leicesterille 0-1-lukemin.

Ranskalaishyökkääjä luuli vieneensä Arsenalin johtoon vain neljän minuutin jälkeen, kun hän puski pallon maaliin Tykkimiesten kulmapotkusta. Osuma kuitenkin hylättiin, koska paitsion puolelle jääneen Granit Xhakan tulkittiin estelleen tilanteessa Kasper Schmeichelia Leicesterin maalilla.

Tuomariston puhuttanut päätös koitui lopulta kohtalokkaaksi. Vaihdosta sisään tullut Jamie Vardy teki ottelun ainoan maalin 10 minuuttia ennen päätösvihellystä, ja Arsenal ajelehti Emiratesilla kauden kolmanteen tappioonsa tilastollisesta ylivoimasta huolimatta.

LUE MYÖS: Jamie Vardyn maalisaldo Valioliiga-jättejä vastaan hämmästyttää – Leicester-manageri: ”Maailmanluokan pelaaja”

– Olen hyvin pettynyt. Ottelu oli täysin meidän käsissämme ensimmäisellä puoliajalla, enkä ymmärrä miten helvet**sä meidän maalimme hylättiin?, Arteta sanoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

[readmore from=Arsenal]

– He löysivät tilaa puolustuslinjamme takaa ja se hetki maksoi meille pelin. On hyvin hankala luoda tilaa, kun vastustajalla on 10 miestä pallon alla, mutta meidän olisi pitänyt viimeistellä ottelu paremmin. Kun tilanne on tällainen, ei ole varaa antaa vastustajalle maalipaikkoja.

– Meillä oli muutama maalipaikka vielä sen [Leicesterin] maalin jälkeen, mutta me sorruimme liian monesti rikkeisiin. Leicesterin antama paine ei tehnyt tästä helppoa pelaajiemme kovasta ponnistuksesta huolimatta, mutta meidän on vain parannettava.

Arsenal putosi tappion myötä Valioliigan sarjataulukon 10. sijalle. Leiceser sen sijaan nousi kauden neljännen voittonsa myötä neljänneksi.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"I don't know how the hell it was disallowed" 🤦♂️

Mikel Arteta could not comprehend why the officials ruled out Alexandre Lacazette's first half header as Arsenal slipped to a 1-0 defeat at home to Leicester