Mohamed Salah puhui avoimesti tulevaisuudestaan: ”Ei ole omissa käsissäni..”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan ehdottomiin tähtipelaajiin kuuluvan Mohamed Salah’n nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Osapuolet ovat tiettävästi neuvotelleet jo pitkään jatkosopimuksesta, mutta ainakaan toistaiseksi yhteisymmärrystä ei ole syntynyt.

Medioissa Salah’ta ollaan aktiivisesti yhdistetty eurooppalaisiin huippuseuroihin. Salah on kertonut haluavansa jäädä Liverpooliin, mutta pelaajan palkkavaatimukset ovat tiettävästi korkeat.

GQ haastatteli Salah’ta, joka puhui varsin avoimesti tulevaisuudestaan.

– Haluan jäädä Liverpooliin, mutta se ei ole omissa käsissäni. Se riippuu seurajohdosta. He tietävät, mitä haluan. En pyydä mitään hulluja summia. Olen ollut täällä jo viisi vuotta ja tunnen seuran todella hyvin. Rakastan kannattajia ja tunne on molemminpuolinen, mutta nyt kaikki on seurajohdon käsissä, Salah totesi Mundo Deportivon mukaan.

Salah on parhaillaan Egyptin kanssa mukana Afrikan mestaruusturnauksessa. Egypti pelaa turnauksen avausottelunsa myöhemmin tiistaina kohdatessaan Nigerian.

29-vuotias Salah pelaa suorastaan loistavaa kautta. Hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 26 ottelussa, joissa on syntynyt 23 maalia ja yhdeksän maalisyöttöä.

Lähde: Mundo Deportivo


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.