Valioliigapaikkansa puolesta kynsin ja hampain taisteleva Cardiff koki sunnuntaina kirvelevän pettymyksen, kun se hävisi Chelsealle kotikentälläään 1-2 johdettuaan peliä lähes koko toisen puoliajan ajan. Chelsean tasoitus syntyi yhdestä koko kauden selvimmästä tuomarivirheestä, kun Cesar Azpilicueta teki maalin selkeästä paitsioasemasta. Tai kuten Cardiffin manageri Neil Warnock taiston tauottua Chelsea-kollegalleen Maurizio Sarrille pauhasi: ”Se oli v*ttu maileja paitsiossa”.

Warnock malttoi heti pelin jälkeen mielensä eikä lähtenyt sättimään Craig Pawsonin erotuomaritiimiä. Sen sijaan konkariluotsi tyytyi tuijottamaan näiden edessä maata ja tuomaristoa hyytävän viileästi sanomatta tuomareille sanaakaan. Aplodeistakin jäi epäselväksi, oliko ne tarkoitettu katsojille vai sarkastisessa mielessä tuomareille.

Soccer AM

@SoccerAM
Neil Warnock's stare down with the officials at full time 😨😨

Glad we're not the referee or linesman right now 😬

Warnock ei suostunut antamaan kommentteja medialle puoleen tuntiin pelin päätyttyä, sillä hän ”halusi ensin rauhoittua”. Lopulta Cardiff-luotsi kuitenkin avasi suunsa, ja viesti oli odotetun katkeraa.

– Tämä on hankalaa, koska olen aivan lyöty. Olen niin ylpeä pelaajistani. Se, että tuomarit pettävät meidät näin… on aika tuoda VAR sisään, Warnock sanoi Mirrorin mukaan.

– Teimme tätä varten kolme viikkoa töitä, ja sitten nämä ratkaisut pettivät meidät. Yksikään iso tuomio ei mennyt meidän eduksemme.

– Tuomarit eivät käsitä, mitä pelissä on panoksena. Jos olisin Burnleyn tai Brightonin fani, olisin nyt todella innoissani.

– Ei ole meidän vikamme, ettei tuomari nähnyt sitä. Se oli selkein paitsio, jonka olen ikinä nähnyt.

– Mitäkö mielessäni liikkuu? Maksetaanko tässä minulle vuosien takaisia kalavelkoja takaisin?

– Valioliiga on maailman paras sarja, mutta siinä on huonoimmat tuomarit. He eivät ymmärrä, mistä tässä pelataan. Heidän ei pitäisi tehdä virheitä tällä tasolla.

[readmore from=Warnock-Neil]

– Miksi teen 70-vuotiaana yhä töitä, kun tällaista tapahtuu? En jää kovinkaan usein sanattomaksi.

– Pelaajistani tuntuu, kuin heitä olisi potkaistu hampaisiin. Meitä on potkittu niin monta kertaa. En ansainnut tällaisia tuomareita tänään. Siihen ei ollut mitään selitystä, se oli rikollista.

– Jos pelaajistani tuntuu siltä, miltä he näyttävät nyt pukukopissa, kautemme oli tässä. Kuinka monta kertaa olemme kuitenkin nousseet jaloillemme kauden aikana, äärimmäisen pettynyt Warnock jatkoi.

Squawka Live

@Squawka_Live

Squawka Live

@Squawka_Live
Neil Warnock on the Premier League Officials: "It's the best league in the world but the worst officials. They don't understand what is at stake. They shouldn't make mistakes at this level."
Neil Warnock: "My players feel like they have been kicked in the teeth. We've been kicked so many times. I don't deserve officials like that today. There is no excuse for that, it's criminal."

Match of the Day

@BBCMOTD
If ever one photo summed up a feeling, this photo of Neil Warnock is it...
#CARCHE #bbcfootball