Chelsea antoi keskikenttäpelaaja N’Golo Kantélle luvan jäädä pois keskiviikon harjoituksista, kertoo Sky Sports. Ranskalainen oli ilmaissut olevansa huolissaan turvallisuuden puolesta koronakriisin keskellä.

Kanté, 29, palasi harjoituksiin tiistaina Cobhamissa. Kyseessä oli ensimmäinen päivä, jolloin Valioliigan seurat saivat harjoitella pienryhmissä. Keskiviikkona mies ei kuitenkaan halunnut enää harjoitella.

Entisen Leicesterin pelaajan isoveli kuoli sydänkohtaukseen vain viikkoja ennen vuoden 2018 MM-lopputurnausta. Muutamaa kuukautta aiemmin Kanté oli itse pyörtynyt harjoituksissa.

[readmore from=koronavirus]

Keskiviikkona uutisoitiin, että Watfordin kapteeni Troy Deeney ei palaa vielä harjoituksiin. Hän on huolissaan pienen poikansa terveydestä.

Pelaajayhdistys on pyytänyt Valioliigaa tutkimaan tarkemmin koronaviruksen vaikutusta etnisiin vähemmistöihin kuuluviin pelaajiin.

Britannian tilastoviranomaisen mukaan mustaihoiset henkilöt ovat lähes kaksi kertaa suuremmassa vaarassa kuolla koronaan verrattuna valkoihoisiin.