Sky: Chelsean tähtipelaaja valmistautunut missaamaan kaikki loppukauden ottelut koronapelkojen takia

© Kuva: Getty Images

Sky Sportsin tuoreimpien tietojen mukaan Chelsean tähtipelaaja N’Golo Kanté on valmistautunut missaamaan kaikki loppukauden sarjaottelut, jos Valioliiga päätetään käynnistää uudelleen koronaviruspandemian keskellä.

Ranskan maajoukkuemies sai keskiviikkona luvan jäädä pois Chelsean harjoituksista koronaviruspelkojen takia (lue lisää).

Vielä tiistaina harjoituksiin osallistunut Kanté on saanut täyden tuen sekä joukkueen managerilta Frank Lampardilta että seuran johtoportaalta hänen päätöksensä kanssa.

Torstaina 29-vuotias keskikenttäpelaaja saapui joukkueen harjoituskentälle osallistuakseen ainoastaan seuran koronatestaukseen.

Entisen Leicester-pelaajan isoveli kuoli sydänkohtaukseen vain viikkoja ennen kesän 2018 MM-kisoja. Muutamaa kuukautta aiemmin Kanté oli itse pyörtynyt harjoituksissa.

Watfordin avainhyökkääjä Troy Deeney ei ole myöskään palannut vielä joukkueensa harjoituksiin, koska hän on huolissaan pienen poikansa terveydestä. Useat muutkin valioliigapelaajat ja -managerit ovat ilmoittaneet olevansa huolissaan suunnitelmista jatkaa kautta.

Jos kausi saadaan uudelleen käyntiin, Chelsea tulee pelaamaan sen viimeiset yhdeksän valioliigaottelua ilman Kantéa. Ranskalaispelaaja on esiintynyt tällä kaudella 18 sarjapelissä, tehden niissä kolme maalia.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?