Huuhkajien hyökkääjän Teemu Pukin edustama Norwich haki lauantaina yhden vieraspisteen Bournemouthin Vitality Stadiumilta, kun joukkueet pelasivat 0-0-tasapelin.

AFC Bournemouth 🍒

@afcbournemouth
🚨 TEAM NEWS 🚨

🔺 Ryan Fraser starts for the Cherries
🔺 Lewis Cook also returns to the XI
🔺 Adam Smith back from injury

Let's get it 👊 bit.ly/live-blog-norw…

#BOUNOR // #afcb 🍒

Norwich City FC

@NorwichCityFC
🚨 TEAM NEWS 🚨

Here is your #ncfc XI and subs for today's game ⬇️

Bournemouth aloitti ottelun vahvasti ja vyörytti hyökkäyksiä Norwichin päätyyn. Tim Krulin vartioimalle maalille satoi keskityksiä.

Norwichin maalipaikat olivat todella harvassa ja Pukki oli usein piikissä täysin yksin. Kanarialintujen päätavoite vaikutti olevan oman maalin suojelu.

Vierasjoukkue väläytti aiemmista peleistä tuttua hyökkäyspelaamistaan vasta toisella puoliajalla. Pukki oli reilun tunnin kohdalla lähellä maalintekoa, kun hän leikkasi pallon kanssa kohti keskustaa ja laukoi tulisesti kohti etukulmaa, mutta Bournemouthin maalivahti Aaron Ramsdale venyi hyvään torjuntaan.

Pukki nappasi viitisen minuuttia ennen loppua keltaisen kortin. Hän sinkosi pallonmenetyksen jälkeen puolustamaan ja liukutaklasi keskikentällä Bournemouthin Adam Smithin sääntöjen vastaisesti kumoon.

Edelliset kolme sarjapeliään hävinnyt Norwich olisi voitolla noussut putoamisviivan yläpuolelle, mutta joukkue on yhdeksän pelin jälkeen sarjassa viimeistä edellisenä. Bournemouth on taulukon yhdeksännellä sijalla ennen kierroksen tulevia otteluita.

Valioliigan yhdeksäs kierros

Lauantai

14.30
Everton-West Ham 2-0

17.00
Bournemouth-Norwich 0-0
Aston Villa-Brighton 2-1
Chelsea-Newcastle 1-0
Leicester-Burnley 2-1
Tottenham-Watford 1-1
Wolverhampton-Southampton 1-1

19.30
Crystal Palace-Manchester City

Sunnuntai

18.30
Manchester United-Liverpool

Maanantai

22.00
Sheffield United-Arsenal