Norwich kärsi niukan tappion – Teemu Pukki epäonnistui kultaisesta maalipaikasta

© Kuva: Getty Images
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Norwich otti jälleen yhden askeleen kohti putoamista, kun se hävisi Sheffield Unitedille 0-1-lukemin Valioliigan 29. ottelukierroksella lauantai-iltapäivänä.

Norwich on nyt sarjataulukon pohjalla 21 pisteen voimin. Eroa viivan paremmalle puolelle on jo peräti seitsemän pisteen verran.

Avauspuolikkaan aikana Sheffield United ei antanut Norwichille minkäänlaista tilaisuutta rakentaa peliä rauhassa, ajaen vieraat ahataalle nopean prässin ja rikkeiden avulla.

Pelin 13. minuutilla ottelun ensimmäinen huippupaikka avautui avaukseen palanneelle Teemu Pukille.

Suomalaishyökkääjä puski pallon kulmapotkusta päin Sheffieldin puolustusta, mistä peliväline kimposi hänelle heti takaisin. Pukki laukoi voimalla suoraan pompusta, mutta hänen yrityksensä kimposi tolpan kautta ulos. Suomalaiskärjen olisi ehdottomasti pitänyt pystyä tilanteessa parempaan, ja hänen reaktiostaan päätellen hän tiesi sen itsekin.

Sheffield United siirtyi lopulta 1-0-johtoon, kun peliä oli takana 36 minuutin verran. John Lundstram antoi fantastisen keskityksen oikealta, ja Billy Sharp puski pallon tulisesti sisään maalin edestä.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke teki ensimmäisen pelaajavaihtonsa jo tauolla. Täydet 120 minuuttia Tottenhamia vastaan FA Cupissa pelannut Todd Cantwell jäi penkille, kun Josip Drmić heitettiin Pukin rinnalle kärkeen.

Drmić pääsikin nopeasti maalintekopaikkaan, mutta hänen puskunsa suuntautui hieman ohitse maalin.

78 minuutin kohdalla pallo pomppi useampaan otteeseen Sheffield Unitedin maaliviivalla, mutta Dean Henderson piti pelivälineen huikeiden torjuntojensa avulla ulkona. Sheffield Unitedin kehuttu puolustuspeli oli liikaa Norwichille, joka jäi lopulta kamppailussa nollille.

Valioliiga lauantaina 7.3.

Liverpool 2-1 Bournemouth (Lue otteluraportti)
0-1 C. Wilson 9′
1-1 M. Salah 25′
2-1 S. Mané 33′

Kello 17:00
Arsenal 1-0 West Ham (Lue otteluraportti)
1-0 A. Lacazette 78′

Crystal Palace 1–0 Watford
1-0 Ayew 28′

Sheffield United 1-0 Norwich
1-0 Sharp 36′

Southampton 0–1 Newcastle
0-0 M. Djenepo punainen kortti 28′
0-0 M. Ritchie epäonnistunut rangaistuspotku 45′
0-1 A. Saint-Maximin 79′

Wolverhampton 0–0 Brighton

Kello 19:30
Burnley – Tottenham

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS