Norwichin tappiottomien pelien putki jatkuu – päävalmentaja silti isosti pettynyt: ”Tämä oli huonoin esityksemme”

Norwich kasvatti tiistaina tappiottomien pelien putkensa jo neljään, kun se haki tasapelipisteen Newcastlesta.

Enemmänkin oli toki tarjolla, sillä Norwich sai pelata yli 80 minuuttia miesylivoimalla. Siitä huolimatta tappio oli lähempänä kuin voitto Newcastlen johtaessa peliä vielä reilu kymmenen minuuttia ennen loppua. Kanarialinnut nousi kuitenkin Teemu Pukin upealla volleylla tasoihin.

Norwichin päävalmentaja nyt kolmessa ottelussa toiminut Dean Smith ei ollut tyytyväinen joukkueen peliesitykseen St. James’ Parkilla.

– Tämä oli huonoin esityksemme kolmesta ottelusta. Meiltä puuttui pari pelaajaa, mutta ei se ole kunnollinen selitys. Pelisuunnitelmamme muuttui heidän ulosajonsa jälkeen. Olisin mieluummin nähnyt Teemun pääsevän läpi ja tekevän maalin, kuin päässyt ylivoimalle, Smith sanoi ottelun jälkeen.

Norwich on parantanut puolustuspeliään, mutta hyökkäyspäässä on yhä tehotonta. Maalintekovastuu lepää yhä liikaa yhden miehen harteilla.

– Puolustuksellisesti meistä on tullut joukkue, jota on vaikea voittaa ja jota vastaan on vaikea pelata. Sitä halusimmekin, mutta seuraavaksi tarvitsemme laatua myös hyökkäyskolmannekselle.

– Uskon, että meillä on sitä varten oikeita pelaajia. Heidän pitää alkaa myös uskoa siihen, sillä emme voi nojata vain Teemun maalintekoon. Tiedämme, että hän on tällä tasolla huippuluokan maalintekijä, mutta muiden liittymistä mukaan tarvitaan.

Norwich pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina, kun Dean Smithin poppoo matkustaa Pohjois-Lontooseen Tottenhamin vieraaksi.

KATSO MYÖS: Silmiä hivelevä volley yläkulmaan! Teemu Pukki osui jälleen, mutta lopputulos jäi kalvamaan mieltä: ”En voi olla liian iloinen”


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.