Katso: Silmiä hivelevä volley yläkulmaan! Teemu Pukki osui jälleen, mutta lopputulos jäi kalvamaan mieltä: ”En voi olla liian iloinen”

Teemu Pukki teki tiistaina kauden viidennen osuman, kun Newcastle ja Norwich pelasivat 1-1-tasapelin St. James’ Parkilla.

Reilu kymmenen minuuttia ennen loppua syntynyt Pukin tasoitusmaali oli silmiä hivelevä. Hän sai pallon Newcastlen rangaistusalueella ja laukoi huonommalla jalallaan volleyn yläkulmaan. Hyvin ottelussa torjunut Martin Dubravka jäi maalillaan voimattomaksi.

Tasapelipiste ei kuitenkaan lämmittänyt Pukin mieltä. Hän hankki jo yhdeksännellä peliminuutilla Ciaran Clarkille punaisen kortin, mutta Norwich ei onnistunut hyödyntämään miesylivoimaansa.

– Jos pelaat yhden pelaajan ylivoimalla melkein koko pelin, sinun on voitettava se. Olemme pettyneitä, mutta saimme ainakin yhden pisteen. Takaa on aina hyvä tulla, mutta meidän olisi pitänyt saada kolme pistettä tänään, Pukki sanoi ottelun jälkeen.

Pukin kauden viidennessä maalissa oli jotain tuttua. Hän nimittäin tykitti myös kaksi vuotta sitten Newcastlea vastaan komean osuman volleylla. Tuolloin maali syntyi Carrow Roadilla.

– Ja myös tänään tein sen vasemmalla jalalla [toim. huom. maali syntyi oikealla jalalla], Pukki sanoi viitaten vuoden 2019 osumaansa.

– Se oli hieno pallo Dimiltä (Dimitrios Giannoulis), ​​ja minulla oli aika paljon aikaa tähtäämiseen. Se oli hieno maali ja minun täytyy olla tyytyväinen siihen, mutta emme silti saaneet kolmea pistettä, joten en voi olla liian iloinen.

LUE MYÖS: Norwichin tappiottomien pelien putki jatkuu – päävalmentaja silti isosti pettynyt: ”Tämä oli huonoin esityksemme”

Newcastle-Norwich -ottelun parhaat palat näet alla olevasta upotuksesta. Pukin maaliin johtanut tilanne näkyy kohdasta 1:32 alkaen.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.