Manchester Unitedin entinen puolustaja Ole Gunnar Solskjærista: ”Olisi naiivia antaa hänelle potkut”

© Kuva: Getty Images

Manchester United on aloittanut valioliigakautensa huonommin viimeksi 30 vuotta sitten. Man United on pystynyt keräämään yhdeksästä ensimmäisestä ottelusta vain kahdeksan pistettä.

Paljon on puhuttu, että ensi viikon sunnuntain Manchester United-Liverpool -kamppailu voi olla Solskjærin viimeinen ottelu manchesterilaisten päävalmentajana. Joukkueen entinen toppari Rio Ferdinand ei antaisi norjalaiselle potkuja, surkeasta alkukaudesta huolimatta.

– En usko, että seurassa on ajateltu tämän olevan ruusuilla tanssimista heti alusta lähtien, he eivät voi olla niin naiiveja, että joukkue alkaisi pärjäämään saman tien, Ferdinand kertoi talkSPORTILLE.

– Tämä on tuskaista alussa, varsinkin kun uutta nousua huipulle lähdetään tekemään usean nuoren pelaajan voimin. Siksi en uskonut näkeväni muutosta heti, Ferdinand jatkoi.

Ferdinand vaati Solskjærille pysyvää sopimusta jo viime maaliskuussa, kun joukkue pudotti PSG:n jatkosta Mestarien liigan jatkopeleissä.

– United ei ehkä kiitä minua, mutta tehkää sopimus, laittakaa se pöydälle, antakaa hänen (Solskjær) allekirjoittaa se ja antakaa hänelle, mitä hän haluaa, Ferdinand sanoi maaliskuussa BT Sportille. Loppuun hän vielä totesi: ”Man United on palannut!”

Ainakaan vielä Man United ei ole palannut sarjataulukon kärkipäähän.