Man Unitedille kauden kymmenes pistemenetys – Solskjær: ”Sarjataulukko ei ole tällä hetkellä isoin huoleni”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær myönsi, että hänen joukkueensa ei ansainnut voittoa Aston Villaa vastaan, mutta vakuutti myös, että sarjataulukko ei ole tällä hetkellä hänen suurin huolensa.

United on Valioliigassa yhdeksäntenä kerättyään 14 kierrokselta yhteensä 18 pistettä. Sunnuntaina se pelasi kotonaan Villaa vastaan 2-2-tasapelin (lue otteluraportti), vaikka Unitedin pelaajat saivatkin levätä ja valmistautua ottelua varten pitkään. Viime viikolla United käytti reservejään Eurooppa-liigan 1-2-tappiossa Astanaa vastaan varmistettuaan jatkopaikkansa kilpailussa jo aiemmin.

Norjalaismanageri Solskjærin on johdatettava joukkueensa voittoon seuraavassa kolmessa sarjapelissä, jos hän haluaa yltää parempaan pistemäärään kuin kenkää saanut edeltäjänsä José Mourinho, joka keräsi viime kaudella 17 ensimmäiseltä kierrokselta yhteensä 26 pistettä ennen potkujaan.

Marcus Rashford oli pettynyt sunnuntaina loppuvihellyksen jälkeen, kun United jäi ilman voittoa kymmenettä kertaa tämän kauden Valioliigassa. Kuva: Getty Images

Valioliigan tasaisessa keskikastissa joukkueet vaihtavat paikkoja joka kierroksella. Jos United olisi voittanut sunnuntaina, se olisi noussut viidenneksi, kuuden pisteen päähän kärkinelikosta.

– En istuisi tässä, vaan puhuisin viidennestä sijasta, jos olisimme saaneet tehtyä vielä yhden maalin, joten sarjataulukko ei ole tällä hetkellä isoin huoleni, koska sen tilanne on niin tiukka, kommentoi Solskjær FourFourTwon mukaan.

– Minun on vain varmistettava, että saamme 3-4 [hyvää] suoritusta peräjälkeen – ja tuloksia.

Norjalaisen mielestä United on menettänyt johtoasemansa aivan liian usein.

– Olemme johtaneet todella monissa peleissä, mutta emme ole pystyneet voittamaan niitä. Olemme olleet kuusi tai seitsemän kertaa yhden maalin johdossa.

– Meidän pitäisi viedä ottelut paremmin loppuun.