Manchester Unitedilla on luvassa isojen haasteiden kuukausi – Ole Gunnar Solskjær vakuutti: ”Kautemme alkoi nyt”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær oli tyytyväinen omiensa otteisiin, kun United kaatoi lauantai-iltana Newcastlen vieraspelissä maalein 4−1.

Manchesterilaisten lähtö kauteen oli tahmea, mutta Newcastlea vastaan peli näytti jo paremmalta. Norjalaismanagerin mukaan koronaviruksen aiheuttamat muutokset edelliseen ja alkaneeseen sarjakauteen vaikeuttivat Unitedin starttia.

− Emme halua käyttää tätä tekosyynä, mutta me todella olisimme tarvinneet harjoituskauden, Solskjær kertoi ottelun päätyttyä Sky Sportsille.

Manchester Unitedilla on nyt neljästä ottelusta kaksi voittoa.

− Olisimme halunneet lähteä maajoukkuetauolle isommalla pistemäärällä, mutta tiedämme, että kautemme alkoi nyt. Olemme päässeet vauhtiin ja se näkyi, Solskjær sanoi.

Seuraavaksi Unitedilla on edessään haastava kuukausi. Mestarien liiga alkaa tiistaina ottelulla PSG:tä vastaan. Sitten on Valioliigassa vastassa Chelsea ja Mestarien liigassa RB Leipzig. Sen jälkeen joukkue kohtaa Valioliigassa Arsenalin, Mestarien liigassa Başakşehirin ja Valioliigassa kauden erinomaisesti aloittaneen Evertonin.

− Pelaajat tietävät, että edessämme on hankala kuukausi. Kaikki odottavat kuitenkin innolla jokaista peliä, Solskjær vakuutti.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!