Mitä ihmettä? Ole Gunnar Solskjær laukoi hämmentävän kommentin Liverpoolin hyökkäystriosta

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa pelataan tulevana sunnuntaina kauan odotettu klassikko-ottelu, kun Manchester United ja Liverpool kohtaavat Old Traffordilla.

Sekä Man Unitedin Ole Gunnar Solskjærilta että Liverpoolin Jürgen Kloppilta udeltiin ottelun alla pidetyssä pressitilaisuudessa vastauksia monenmoisiin kysymyksiin koskien joukkueiden supertähtiä, Cristiano Ronaldoa ja Mohamed Salahia.

– Tuen aina Cristianoa kaikissa kilpailuissa. Hän on ainutlaatuinen pelaaja, vastasi Solskjær kysyttäessä kumpi pelaajista on parempi.

– Mutta minun on sanottava, että Salah on tällä hetkellä tulessa. Tiedämme, että puolustuksemme pitää olla parhaimmillaan häntä vastaan.

Solskjær muistutti, että kumpaakin pelaajaa on nautinnollista seurata. Samalla hän päästi suustaan melkoisen sammakon, kun hän kertoi olevansa Liverpoolin hyökkäystrion [Mané-Firmino-Salah] ”suuri fani”.

– Olen Liverpoolin hyökkäystrion suuri fani. Meidän on keskityttävä heihin tarkasti 95 minuutin ajan pitääksemme nollapelin.

LUE MYÖS: Klopp tekee sen taas! Kysyy miksi Cristiano Ronaldoa ja Mohamed Salahia pitäisi vertailla – ja vertailee heitä sitten itse


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!