L’Equipe: Paul Pogban Real Madrid -siirron kanssa ongelmia – liian suuri palkkapyyntö

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin tähtipelaaja Paul Pogba on useiden lähteiden mukaan lähtemässä Old Traffordilta pois kesän siirtomarkkinoiden aikana. Todennäköisimpänä vaihtoehtona on pidetty Real Madridia, jonne häntä on viety viime viikkoina todella voimakkaasti.

L’Equipen mukaan siirron edessä on kuitenkin tällä hetkellä iso este. Osapuolet ovat jo aloittaneet alustavat palkkaneuvottelut ja Real Madridin sekä Pogban näkemykset eroavat toisistaan paljon. Pelaaja vaatii itselleen 15 miljoonaa euroa vuodessa, mutta tämä ei sovi seuralle.

Real Madridin sisäpiiriin kuuluva henkilö totesi L’Equipelle, että seuran näkökulmasta Kylian Mbappé tai Neymar voisivat vaatia kyseisiä summia, mutta Pogba ei ole saman luokan vahvistus.

Tilannetta ei helpota se, että Mino Raiola toimii Pogban agenttina. Real Madridin ja Raiolan välit eivät ole vanhojen tapausten vuoksi parhaat mahdolliset.

Lähteen mukaan voi siis hyvinkin olla, että siirto jää toteutumatta ainakin Madridin suuntaan eli Pogban tulee miettiä jatkoaan Manchesterissa vielä uudestaan.