RAI Sportin toimittaja avasi Pogba-keskusteluja – nämä pelaajat Man United hyväksyisi vaihtokaupassa Juventuksesta ja Interistä

© Kuva: Getty Images

Italialaislähteet kertovat, että Manchester United on valmis heivaamaan Paul Pogban saapasmaahan, mikäli vaihdossa tulisi sopiva tai sopivia pelaajia tilalle.

Lehdissä on aiemmin puhuttu, että United havittelisi Juventuksesta Miralem Pjanicia. Keskikenttämies haluaa kuitenki espanjalaislähteiden mukaan siirtyä vain ja ainoastaan Barcelonaan.

Tämän tiedon vahvistaa nyt osittain Italian yleisradion, RAI Sportin, toimittaja Paolo Paganini. Paganini kertoo Twitterissä, että United on kosiskellut Juventuksen kanssa käydyissä Pogba-keskusteluissa Pjanicia ja Paulo Dybalaa. Kumpikaan ei kuitenkaan halua siirtyä Unitediin.

Paganinin mukaan United kelpuuttaisi Juventuksesta Douglas Costan, Adrien Rabiot’n ja Aaron Ramseyn.

Internazionalenkin kanssa on Paganinin mukaan keskusteltu. Toimittaja kertoo, että United on kysellyt muun muassa Marcelo Brozovicia ja Lautaro Martínezia. Inter on sanonut molempien suhteen ”ei”. Martínez on Pjanicin tavoin vahvasti matkalla Barcelonaan.

27-vuotias Pogba siirtyi Juventuksesta Man Unitediin 105 miljoonan euron kaupassa kesällä 2016. Ranskalainen ei ole oikein missään vaiheessa noussut suureen suosioon seuran sisällä. Pelitaidot ovat kohdillaan, mutta Pogban asenne on useampaan otteeseen kyseenalaistettu.

Viime kesänä Pogban uumoiltiin siirtyvän Real Madridiin, mutta siirto ei koskaan toteutunut. Nyt näyttää siltä, ettei siirto Realiin toteudu tänäkään kesänä.

Kuluvalla kaudella Pogba on kyennyt pelaamaan loukkaantumisten vuoksi vain kahdeksan ottelua. Koronatauon myötä keskikenttämies on toipunut vammastaan, ja manageri Ole Gunnar Solskjærin mukaan Pogba on pelikunnossa, kun kausi jatkuu.

Pogban sopimus Unitedin kanssa ulottuu kesään 2021, joskin Unitedilla on optio lisävuodesta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!