Teemu Pukin ja Norwichin tarjoamasta tyrmäyksestä järkyttynyt Man City -fani kävi kuumana radiossa ja vaati Pep Guardiolalle potkuja: ”Missä se dynastia on?”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn yllätystappio Carrow Roadilla Norwichille on järkyttynyt seuran kannattajia. Puolustava mestari kärsi Kanarialintuja vastaan ensimmäisen tappionsa viimeiseen 25 valioliigaotteluun (lue lisää).

Norwichin sankari oli jälleen kerran maalin ja syötön tilastoinut Teemu Pukki.

Tappion myötä Liverpool kasvatti eron Cityyn sarjakärjessä viiteen pisteeseen.

Yllätystappio sai yhden City-kannattajan pois tolaltaan. Mies soitti BBC:n radioon vaatiaksen manageri Pep Guardiolalle potkuja. Korvaajaksi ehdotuksena oli päävihollinen Liverpoolin Jürgen Klopp.

Guardiola on kolmen vuoden aikana johdattanut Cityn kahteen valioliigamestaruuteen ja viime keväänä triplaan kansallisissa kilpailuissa.

– Me olemme viiteen otteluun jo viisi pistettä Liverpoolia perässä. Pep Guardiola tuli tänne tekemään dynastiaa. Missä se dynastia on, City-kannattaja aloitti kiivaan puhelunsa.

– Voitte sanoa hänen voittaneen liigan. Sen jälkeen on kuitenkin ollut edistyksen sijaan vain taantumaa.

– Hän meni Bayern Müncheniin voittamaan Mestarien liigan. Hän meni Manchester Cityyn voittamaan Mestarien liigan. Onko hän saavuttanut niitä? Ei.

– Klopp saisi pelaajat tekemään töitä. Hän (Guardiola) on selvästi menettänyt pelaajien luottamukseen.

Näe ja koe Teemu Pukki -huuma! Valioliiga.com ja urheilumatkatoimisto Björk & Boström järjestävät LUKIJAMATKAN Teemu Pukin kotiotteluun! Lue lisää TÄSTÄ.