Manchester City otti keskiviikkoiltana vahvan kiinnityksen Mestarien liigan finaalipaikkaan voitettuaan PSG:n Pariisissa pelatussa välierien avausosassa 2-1. Lue otteluraportti täältä.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola muistutti, ettei ottelupari ole vielä suinkaan ratkennut. Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon tiistaina Etihadilla.

– Ottelupari on vasta puolivälissä. Jos olemme ujoja toisessa osassa, emmekä pelaa kuten osaamme, on PSG:llä riittävästi taitoa voittaa ottelu 2-0 ja edetä finaaliin. Jos pelaamme toisessa osassa kuin tämän ottelun toisella jaksolla, on meillä mahdollisuus päästä finaaliin, Guardiola tiesi.

Guardiola tiedostaa, miten laadukas joukkue PSG:llä on.

– PSG on joukkue, joka kykenee taitotasonsa vuoksi tekemään kentällä, mitä haluaa. Sen vuoksi ottelun alussa olimme varovaisia. Tauolla sanoin pelaajilleni ymmärtäväni sen, miksi he ovat vastuullisia, koska haluamme mennä finaaliin.

– Meidän on ymmärrettävä se, miten käsittelemme tämän tilanteen. Emme voi olla ujoja toisessa osassa. Jos emme pääse finaaliin, yritämme sitä ensi kaudella. Meidän on kyettävä pelaamaan omaa peliämme.