Pep Guardiola: Man City lähetti myrskyvaroituksen PSG-voitollaan – ”Pelasimme todella hyvän ottelun”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola sanoo, että hänen ryhmänsä antoi myrskyvaroituksen muille joukkueille kaatamalla Paris Saint-Germainin keskiviikkona Mestarien liigassa.

Pariisilaisvieraat siirtyivät 50. minuutilla johtoon Kylian Mbappén osumalla, mutta City kiri 2-1-voittoon Raheem Sterlingin ja Gabriel Jesusin maaleilla.

Tuloksella City varmisti myös lohkovoiton. Se on nyt edennyt yhdeksällä peräkkäisellä kaudella Mestarien liigan pudotuspeleihin ja viidellä viimeisimmällä kerralla se on onnistunut siinä lohkovoittajana.

Guardiolalta kysyttiin, lähettikö City esityksellään varoituksen muille joukkueille.

– Tietysti, vastasi espanjalaisluotsi Sky Sportsin mukaan.

– PSG – mikä joukkue, mitä pelaajia. Mitä voin sanoa? Me yritimme pitää heidän pelaajansa kaukana maalistame. He voivat tehdä mitä tahansa, kun heidät päästää lähelle.

– Me pelasimme todella hyvän ottelun lukuun ottamatta sitä viisiminuuttista heidän maalinsa jälkeen, kun he hekivat ratkaisevaa maalia vastahyökkäyksillä, mutta eivät kyenneet viimeistelemään.

– Olemme onnellisia seuraavan vaiheen saavuttamisesta. Onnittelut kaikille tässä seurassa.

– Nyt me keskitymme Valioliigaan ja yritämme palata helmikuussa [Mestarien liigaan] parhaassa mahdollisessa kunnossa päästäksemme puolivälieriin.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!