Peter Crouch ehdottaa entistä Liverpool-luotsia Tottenhamin peräsimeen: ”Ei varmasti huonoin vaihtoehto”

© Kuva: Getty Images

Tottenham etsii parhaillaan uutta manageria potkut saaneen José Mourinhon tilalle, sillä väliaikaisvalmentaja Ryan Masonin ei odoteta jatkavan seuran peräsimessä enää kuluvan kauden jälkeen.

Pohjoislontoolaisseuran ja Englannin maajoukkueen entinen hyökkääjä Peter Crouch näkisi Rafa Benítezin sopivana vaihtoehtona rooliin, johon hän uskoo olevan ehdolla ”paljon huonompiakin kandidaatteja”.

Crouch pelasi Benítezin alaisuudessa yhteensä 135 ottelua Liverpoolissa ja tällä hetkellä 62-vuotias konkarivalmentaja on ilman seuraa. Benítez on valmentanut Englannissa aiemmin myös Newcastlea ja Chelseaa.

– En voisi ihailla Rafaa yhtään enempää. Mies on pakkomielteinen jalkapallosta. Kun näen kuvia hänestä ulkoiluttamassa koiriaan, odotan niidenkin liikkuvan jossain tietyssä muodostelmassa! kirjoitti Crouch tuoreimpaan Daily Mailin kolumniinsa.

– Hän on esimerkillisen huolellinen yksityiskohdista ja hän omistaa jokaisen sekunnin jokaisesta päivästä tälle lajille. En tule koskaan unohtamaan hänen naamaansa, kun hän kysyi yhtenä päivänä Jermaine Pennantilta Liverpoolin harjoituksissa, mitä mieltä hän oli edellisillan Mestarien liigan puolivälieräottelusta.

– Pennant, jolla ei ollut mitään kiinnostusta katsoa jalkapalloa vapaa-ajalla, vastasi: ”En tiedä – ketkä siellä pelasivat?” Rafa oli aivan mykistynyt. Se hetki, kun nämä kaksi maailmaa kohtasivat, tulee pysymään mielessäni ikuisesti!

– Ja mitä Tottenhamiin tulee, ei hän suinkaan olisi huonoin vaihtoehto. Hän on osoittanut kykynsä korkeimmalla tasolla ja hänen CV:nsä on loistava. [Tottenhamin seuraavaksi manageriksi] on ehdolla varmasti huonompiakin kandidaatteja.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?