Jamie Carragher: Liverpoolin tulisi hankkia Philippe Coutinho takaisin – ”Meiltä puuttuu hänen kaltainen pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Tammikuussa 2018 Liverpoolin jättänyt Philippe Coutinho on tukalassa tilanteessa. Hänen uransa Barcelonassa ei ole lähtenyt toivotulla tavalla nousuun, mikä on johtanut jatkuviin siirtohuhuihin brassitauturin ympärillä.

Seuralegenda Jamie Carragherin mielestä Liverpoolin tulisikin hankkia Coutinho takaisin Anfieldille, jos hänen hintansa ei olisi liian korkea. Barcelona kuitenkin maksoi hänestä huimat 160 miljoonaa euroa.

– En sanoisi, että meidän pitäisi aktiivisesti yrittää houkutella häntä, mutta jos meille avautuu mahdollisuus tuoda Coutinho takaisin hyvällä hinnalla, ja Barca haluaisi leikata kuluja koska hänen siirtonsa ei ole menestynyt, niin sitten ottaisin hänet, Carragher kertoi Liverpool Echolle.

– Meiltä puuttuu hänen kaltainen pelaaja meidän joukkueesta. Meillä on hieman häntä [Adam] Lallanassa ja [Xherdan] Shaqirissa, mutta hän on eri tason pelaaja.

– Se on se yksi asia mikä Manchester Cityllä on, mutta meiltä puuttuu, heillä on Bernardo Silva, David Silva, Kevin de Bruyne… Meillä ei ole sen kaltaista pelaajaa.

Kertoimet ottelulleLiverpool - West Ham24.02.2020