Pierre-Emerick Aubameyangin lähtö lähenee – Arsenal saanut tarjouksen kahdelta Euroopan huippuseuralta

© Kuva: Getty Images

Arsenal on saanut kaksi virallista tarjousta joukkueen ex-kapteeni Pierre-Emerick Aubameyangista, kertoo The Athletic.

Athleticin mukaan tarjoukset ovat tulleet Barcelonalta ja Juventukselta, jotka kumpikin yrittävät saada Aubameyangin riveihinsä loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Arsenal sai jo aiemmin tässä kuussa kaksi tarjousta Aubameyangista, joka on hyllytetty joukkueen toiminnasta kurinpidollisista syistä. Tarjoukset tulivat kahdelta saudiarabialaisseuralta, Al-Nassrilta ja Al Hilalilta, mutta Aubameyang ei ollut halukas siirtymään Lähi-Itään. Athleticin mukaan Arsenal oli valmis hyväksymään toisen tarjouksista.

Arsenalilla on kova hinku päästä joukkueen palkkakuninkaasta [noin 350 000 puntaa/viikko] eroon, ja on hyvin todennäköistä, että Tykkimiesten seurajohto tulee hyväksymään joko Juventuksen tai Barcelonan tarjouksen.

Mutta se, kumpaan seuraan ”Auba” lopulta siirtyy, riippuu hyvin pitkälti siitä, missä Álvaro Morata pelaa loppukauden.

Atlético Madridin sopimuspelaajiin kuuluva Morata on pelannut kuluvan kauden lainalla Juventuksessa, mutta Barcelona on kiinnostunut hänen hankinnastaan. Jos Morata jatkaa kauden loppuun saakka Juventuksessa, siirtyy Aubameyang todennäköisimmin Barcelonaan, mutta jos Morata vaihtaa Juvesta Barcaan tai johonkin muuhun seuraan, pelannee Arsenalin ex-kippari loppukauden Torinossa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.