Arsenal-legenda paljastaa: Gary Neville solvasi peleissä jatkuvasti – ”Hän tiesi, miten päästä ihoni alle”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin ex-pelaaja Robert Pirès sanoo, että Manchester Unitedin Gary Neville huuteli hänelle jatkuvasti törkeyksiä pelien aikana horjuttaakseen hänen keskittymistään.

Tykkimiehet ja United olivat tulisia kilpailijoita vuosituhannen alussa, kun ne taistelivat usein keskenään pokaaleista Englannin kentillä. Kohtaamisiin tulta ja tappuraa toivat myös managerien Arsène Wengerin ja Sir Alex Fergusonin sekä kapteenien Patrick Vieiran ja Roy Keanen kaksintaistelut.

Samalla laidalla usein pelanneet Pirès, 48, ja Neville, 46, kohtasivat toisensa 13 kertaa. Nevillen huutelut tuottivat ilmeisesti tulosta, sillä Pirès ei kertaakaan urallaan onnistunut maalinteossa Unitedia vastaan, ja myös voitot kirjattiin kaksikon välillä Nevillen hyväksi 6-3.

– Minun tilastoni heitä (Unitedia) vastaan ovat katastrofaaliset ja tiedän sen, kommentoi Pirès Timesin haastattelussa.

– Ystäväni Gary Neville oli aina psykologisesti niskani päällä. Hän puhui minulle jatkuvasti, hän solvasi minua koko ajan.

– Hän puhui englantia, joten en ymmärtänyt mitään, mutta ymmärsin, etteivät ne olleet kivoja sanoja. Hän puhui minulle jatkuvasti ja töni minua koko ajan, hän etsi minua kentältä aina.

– Hän tiesi, miten päästä ihoni alle, ja valitettavasti hän voitti. Olin tukkanuottasilla hänen ja Wayne Rooneyn kanssa koko ajan.

– Neville oli todella kova vastustaja. Se oli psykologista taistelua välillämme. Tiesin, etten voittaisi. Tiesin, että tulisin kärsimään.

Manchester United isännöi Arsenalia torstaina Valioliigan 14. kierroksella.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.