Belgian maajoukkueen päävalmentaja näkee Manchester Unitedin jättäneen Romelu Lukakun syntyneen uudelleen – ”Hän on vapaa ja onnellinen”

© Kuva: Getty Images

Belgian maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martínez näkee, että Belgian hyökkääjä Romelu Lukaku on syntynyt uudelleen pelaajana. 

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen hänet vapaana ja onnellisena. Romelu ei ole ollut näin keskittynyt, onnellinen ja raikas moneen leiriin. Hän on saanut uuden haasteen, Martínez kertoi toimittajille.

Lukaku, 26, jätti kesällä Manchester Unitedin ja siirtyi Interiin. Hän on päässyt Antonio Conten alaisuudessa huippukuntoon. Old Traffordilla hän sai kritiikkiä heikosta kunnostaan ja jäi Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa usein jopa vaihtopenkille.

– Uskon, että hän on nyt valmis kohtaamaan yhden suurimmista jalkapallokappaleista urallaan Interissä. Hän on todella määrätietoinen. Olen todella vakuuttunut hänen onnellisuudestaan ja tavastaan suhtautua tulevaisuuteen. 

– Romelu on yksi määrätietoisimmista pelaajista jalkapallossa. Hän elää vain maalintekoa varten, sekä maajoukkueessa että seurajoukkuetasolla, Martínez jatkoi.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.