Pallonhallinta 75-prosenttisesti vastustajalle – Roy Hodgson ei pyytele anteeksi: ”Päivän päätteeksi ainoa tärkeä tilasto on tehdyt ja päästetyt maalit”

© Kuva: Getty Images

Crystal Palace nappasi maanantaina 2-1-vierasvoiton Brightonista Valioliigan M23-derbyssä, mutta taistelussa tulos ei tullut.

Pallonhallinta meni Brightonin hyväksi 75-25, ja kotijoukkueella oli yli 20 laukausta enemmän kuin Palacella, mutta pisteet lähtivät vieraiden matkaan. Palacella oli ottelussa kolme maalintekoyritystä, joista kaksi meni maalia kohti ja päätyi myös verkkoon.

Viime viikolla eräs Crystal Palacen kannattajaryhmä kritisoi manageri Roy Hodgsonia hänen ”selkärangattomista, puolustusvoittoisista taktiikoista” joukkueen hävittyä kotikentällä kaksi ottelua putkeen. Hodgsonin mielestä loppupeleissä ei ole väliä, miten pisteitä tulee, kunhan niitä tulee.

– Pelissä ei ole kyse siitä, kuinka monesti pääsee pallon kanssa vastustajan rangaistusalueelle, eihän? Pelissä on kyse siitä, että tekee maaleja eikä päästä niitä itse, kommentoi Hodgson Sky Sportsin mukaan.

– Minusta me teimme uskomattoman kovasti töitä varmistaaksemme, ettemme päästäisi maaleja.

– Minusta me teimme kovaa töitä estääksemme heitä luomasta paljon paikkoja, ja tänään olimme onnekkaita, kun käytimme hyväksi luomamme pari paikkaa, joista molemmista tuli todella hyvä maali.

– Päivän päätteeksi ainoa tärkeä tilasto on tehdyt ja päästetyt maalit.

– Okei, he pitivät enemmän palloa, se on selvä asia. He pääsivät useammin meidän boksiimme, heillä oli enemmän laatua, mutta minä en aio pyytää anteeksi siitä, että saimme mukaamme mielestämme todella hyvän voiton.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.