Sam Allardyce hylkäsi Newcastlen tarjouksen – edessä ensimmäinen välivuosi 49 vuoteen

© Kuva: Getty Images

Peräti 11 englantilaisseuraa ja Englannin maajoukkuettakin valmentanut Sam Allardyce on paljastanut hylänneensä Newcastlen sopimustarjouksen Rafael Benítezin lähdettyä seurasta tänä kesänä.

Allardycen mukaan hän sai Mike Ashleylta tarjouksen ennen kuin seura palkkasi nykyisen päävalmentajansa Steve Brucen Benítezin tilalle. Allardyce valmensi Newcastlea kaudella 2007-2008, mutta ei välittänyt paluusta St James’ Parkille.

Edessä on 64-vuotiaan Allardycen ensimmäinen välivuosi jalkapallosta lähes 50 vuoteen. Hän on ollut ilman työpaikkaa yli vuoden jätettyään Evertonin toukokuussa 2018.

– Sitä [paluuta valmentamiseen] ei tapahtunut tänä kesänä, joten tämä on ollut ensimmäinen välivuoteni ammattilaisjalkapallosta sitten sen jälkeen kun olin 15-vuotias, Allardyce kertoi Sky Sportsille.

– On ollut hieman outoa katsoa kaikkia otteluita sivusta, mutta minusta se on ollut myös hyvin mielenkiintoista, koska olen saanut selville mitä mieltä olen pelistä ja mitä voisin tuoda siihen lisää jos palaisin.

– Newcastle ei ollut minua varten. Olin hyvin mielissäni siitä että Mike harkitsi minua uusiksi rooliin, mutta minusta tuntuu että Brucey oli parempi valinta kuin minä. Kaikkea parasta hänelle.

Kertoimet ottelulleCrystal Palace - Newcastle United22.02.2020