Brutaalia huumoria: Man Cityn mies ei ole pelannut otteluakaan – sai joukkuekaveriltaan joululahjaksi stadionkierroksen Etihadilla

© Kuva: Getty Images

Moni ei varmasti edes muista, että Manchester Cityn maalivahtiosastolta löytyy Englannin A-maajoukkueessakin pelannut 35-vuotias Scott Carson.

Carson on vasta kolmas vaihtoehto Cityn tolppien väliin, joten sarjaotteluissa häntä ei kovinkaan usein nähdä edes vaihtopenkillä.

Carson joutuu kestämään hurttia huumoria joukkuekavereiltaan. Sen huomasi esimerkiksi viime jouluna, kun Cityn pelaajat antoivat nimettömästi toisilleen lahjoja.

– Minä sain lahjaksi stadionkierroksen Etihad Stadiumilla, Carson sanoo ESPN:n haastattelussa.

– Minä olen yksi ensimmäisistä, jotka kuittailevat muille, joten hekin kiusaavat minua. Mutta rakastan sitä.

City on pelannut 70 virallista ottelua sen jälkeen, kun Carson saapui seuraan elokuussa 2019. Mies ei ole pelannut minuuttiakaan, kun taas esimerkiksi laitapuolustaja Kyle Walker sai marraskuun 2019 Atalanta-ottelussa komennuksen tolppien väliin Claudio Bravon ulosajon jälkeen.

– Kyle kertoo aina minulle, että hän on pelannut minua enemmän otteluja maalivahtina Manchester Cityssä. Sekin on yksi syy, miksi haluan saada ainakin yhden pelin täällä!

Carson on edustanut uransa aikana muun muassa Liverpoolia, Aston Villaa, West Bromwichia ja Derbyä.