Sky: Chelsea liittyi mukaan kilpailuun Real Madridin puolustajasta – valittiin viime kaudella liigan parhaaksi

© Kuva: Getty Images

Myös Chelsea on kiinnostunut Real Madridin laitapakista Sergio Reguilónista, kertoo Sky Sports. Everton teki nuoresta espanjalaispuolustajasta viime viikolla vajaan 20 miljoonan euron tarjouksen.

Reguilón, 23, vietti viime kauden lainalla Sevillassa auttaen andalusialaisseuran La Ligassa neljänneksi ja siten Mestarien liigaan. Hän pelasi Espanjan pääsarjassa 31 ottelua, joissa hän teki yhteensä kaksi maalia ja syötti neljä. Kauden päätteeksi Reguilón valittiin La Ligan parhaaksi vasemmaksi laitapuolustajaksi.

Chelsea on ollut pitkään kiinnostunut Leicesterin laitapuolustajasta Ben Chilwellistä, mutta seurat eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta. Leicester on tiettävästi tiputtanut alkuperäistä, vajaan 90 miljoonan euron, hintavaatimustaan, mutta Chelsean mielestä ehdotettu korvaus on silti liian suuri.

Jää nähtäväksi, tavoitteleeko Chelsea vielä tänä kesänä Chilwelliä, jos se lähtee nyt tosissaan Reguilónin perään. Chelsea on Sky Sportsin tietojen mukaan ilmaissut kiinnostuksensa espanjalaista kohtaan. Lontoolaisten odotetaan korottavan Evertonin tarjouksesta tulevina päivinä.

Real Madrid ei lähtökohtaisesti haluaisi luopua kasvatistaan, mutta myös Espanjan jättiseura tarvitsee kipeästi rahaa tällä hetkellä. Sevilla on kiinnostunut lainaamaan Reguilónin vielä toiseksi kaudeksi, mutta Andalusiassa tiedetään, että hän on kuuma nimi siirtomarkkinoilla.