TV-ekspertti mykistynyt sarjanousijan otteista: ”He olivat kuin Barcelona”

© Kuva: Getty Images

Sunnuntain ainoa valioliigaottelu tarjosi brittifutiksen ystäville huikean jännittävän trillerin. Sheffield United ja Manchester United päätyivät vaiherikkaassa kuuden maalin ottelussa lopulta pistejakoon (lue raportti ottelusta).

Viime keväänä Valioliigaan noussut Sheffield United on sarjassa nyt sijalla kuusi, kerättyään vain kolme pistettä vähemmän kuin muut nousijat Aston Villa ja Norwich yhteensä. TV-asiantuntija Graeme Sounessiin Blades on tehnyt suuren vaikutuksen. Myös Manchester Unitedia vastaan Sheffield United oli niskan päällä pitkään.

– Minusta heitä (Sheffield Unitedia) on suurenmoista katsella. 70 minuutin ajan nautin heidän pelaamisestaan suuresti, Souness ylisti Sky Sportsille.

– He prässäävät korkealta silloin, kun sitä tarvitaan. Vasta sitten, kun Lys Mousset poistui kentältä, he eivät painostaneet Unitedia niin paljon. Silloin Man United pääsi peliin mukaan.

– (Sheffield Unitedin avausmaalin tehnyt) John Fleck totesi haastattelussa, ettei heillä ole muiden joukkueiden laatua. Olen eri mieltä. Sen lisäksi, että he prässäsivät korkealta oikeilla hetkillä, joinain hetkinä he olivat ahtaissa paikoissa kuin Barcelona.

– Heillä todella on mahtavaa laatua.

Souness ei tyydy liian helppoon päätelmään, että Manchester United olisi ollut huono, vaan antaa arvostusta altavastaajana peliin tulleelle kotijoukkueelle.

– Manchester Unitedia ei näkynyt pelissä reiluun tuntiin. He kai ajattelivat voivansa pelata helpon pelin heikompaa joukkuetta vastaan. He saivat köniinsä ja joutuivat alakynteen. Manchester United soitti kakkosviulua pelin jokaisella osa-alueella, Souness julistaa.

– Vasta kun Sheffield United alkoi väsyä ja Manchester United teki upean maalin, pääsivät he takaisin peliin. Olisi kuitenkin ollut todella tylyä Sheffield Unitedille, jos he olisivat jääneet pisteittä.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!