Keskiviikkoillan kahdessa ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa nähtiin yllättäviä tuloksia.

Leicesterin haaveet TOP4-sijoituksesta kärsivät tuntuvan takaiskun, kun se jäi 1-1-tasapeliin Burnleyn vieraana. Samaan aikaan pelatussa kamppailussa sarjajumbo Sheffield United yllätti Aston Villan.

Kello 22:15 potkaistaan käyntiin päivän kolmas ja viimeinen ottelu Crystal Palacen ja Manchester Unitedin välillä.

Burnley – Leicester

Burnleyn ja Leicesterin välinen ottelu alkoi vierasjoukkueen kannalta katastrofaalisella tavalla. Leicesterin keskikenttämies Hamza Choudhury antoi heikon syötön alaspäin ja Matej Vydra pääsi rokottamaan.

Burnley-hyökkääjä ohitti vastaan tulleen Wilfried Ndidin ensimmäisellä kosketuksellaan ja ampui pallon sitten Kasper Schmeichelin selän taakse. Kotijoukkue siirtyi 1-0-johtoon vain neljän minuutin pelin jälkeen.

34. minuutilla nigerialaishyökkääjä Kelechi Iheanacho toi Leicesterin kuitenkin tasoihin upealla volleymaalilla. Ndidi nosti pallon puolustuslinjan ylitse kohti maanmiestään, joka latasi sen täydellisellä osumalla sisään. 1-1.

Toisella puoliajalla Burnley oli aluksi lähempänä johto-osuman tekemistä. Ashley Westwood latasi kerran tolppaan, mitä ennen Chris Wood pakotti Schmeichelin huikeaan torjuntaan.

Viisi minuuttia ennen päätösvihellystä Youri Tielemansin laukaus kimposi myös epäonnekkaasti tolppaan, ja tapahtumarikas kamppailu Turf Moorilla päättyi lopulta 1-1-tasapeliin.

Leicester on sarjataulukossa kolmantena 50 pisteessä. Ottelun vähemmän pelanneilla Chelsealla (44), Liverpoolilla (43) ja Evertonilla (43) on torstaina tilaisuus nousta entistä lähemmäs Brendan Rodgersin joukkuetta.

Leicester City

@LCFC
The points are shared at Turf Moor.

Full-time sponsored by Parimatch ⏱

Sheffield United – Aston Villa

Samaan aikaan pelatussa ottelussa Aston Villa kärsi yllättävän tappion sarjajumbo Sheffield Unitedille.

Sheffield United siirtyi johtoon puolen tunnin kohdalla, kun David McGoldrick ohjasi George Balcdockin laukauksen takatolpalta sisään.

Kun toista puoliaikaa oli takana kymmenisen minuuttia, kärsi kotijoukkue kuitenkin merkittävän takaiskun. Phil Jagielka sai suoran punaisen kortin rikottuaan Anwar El Ghazia selvän maalintekopaikan estämiseksi.

Tämä ei kuitenkaan haitannut Chris Wilderin miehistöä, joka taisteli sinnikkäästi aina voittoon saakka. Yli puoli tuntia vajaalla pelannut Sheffield United kaatoi Dean Smithin tehottoman Villa-ryhmän 1-0-lukemin ja nappasi pelistä vasta kauden neljännen voittonsa.

Sheffield United jatkaa täydestä pistepotista huolimatta sarjataulukon pohjalla 14 pisteessä, kymmenen pistettä viivan paremmalta puolelta. Aston Villa on sijaan yhdeksäntenä.