Liverpoolin hyökkääjän lainapesti laitettiin vireille siirtoikkunan viimeisenä päivänä: ”En odottanut sitä yhtään”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin laitahyökkääjä Takumi Minamino kertoo lainaseuransa Southamptonin sivuilla, ettei osannut yhtään odottaa lähtevänsä kesken kauden vuokralle toiseen joukkueeseen.

Minamino, 26, siirtyi Liverpoolin viime vuoden tammikuussa Red Bull Salzburgista, mutta hän ei ole vielä onnistunut lyömään läpi Anfieldillä. Kuluvalla kaudella hän ehti pelata vajaat 800 minuuttia Liverpoolin paidassa ennen kuin lähti Southamptoniin.

Japanilaislaiturin lainasiirto julkistettiin talven siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Minamino sai itsekin tietää vasta tuona päivänä, että Southampton haluaisi hänet loppukaudeksi riveihinsä. Hänellä ei ollut juurikaan aikaa pohtia vaihtoehtojaan, mutta hän soitti Japanin maajoukkueen kapteenille, Southamptonin entiselle topparille Maya Yoshidalle tiedustellakseen tältä Saintsista.

– Silloin oli [siirtoikkunan] viimeinen päivä. Olin muistaakseni juuri tullut harjoituksista ja kello oli noin viisi. Jotkut tyypit soittivat minulle, ja se (siirto) vain tapahtui, kertasi Minamino.

– En odottanut sitä yhtään, joten olin luultavasti kaikista yllättynein, kun sain sen puhelun. Se oli hyvä tunne. Se oli minulle hyvä mahdollisuus ja minulla oli siitä positiivinen tunne. Halusin tarttua siihen mahdollisuuteen ja täällä minä olen.

– Puhuin noin puoli tuntia Mayalle ennen kuin siirto sinetöitiin keskiyön paikkeilla. Kysyin häneltä joukkueesta, managerista ja pelaajista. Hän kertoi minulle kaiken, hän selitti joitain positiivisia asioita tästä joukkueesta. Puhuin Mayalle paljon.

Southamptonissa Minamino on päässyt pelaamaan kuudessa ottelussa ja kiittänyt vastuusta kahdella maalilla.

– Jalkapalloilijalle tärkeintä on päästä pelaamaan, sanoi japanilaislaituri.

– Siitä on apua itseluottamukseni kanssa, kun pääsen pelaamaan enemmän. Haluan pelata enemmän. Itseluottamukseni kasvaa mitä enemmän autan joukkuettani voittamaan.

– Valioliigassa pelaaminen on ollut lapsesta asti unelmani. Nautin todella paljon siitä, että olen saanut mahdollisuuden pelata Valioliigassa.

– Minulla on vain muutama kuukausi aikaa auttaa joukkuetta, mutta haluan tehdä kovaa töitä ja käyttää kaikkia ominaisuuksiani, jotta joukkue pelaisi hyvin ja nousisimme taulukossa mahdollisimman paljon.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.