Tanguy Ndombélé on kertonut Tottenhamille haluavansa lähteä seurasta tässä kuussa (lue lisää).

Tottenhamin ennätyshankinta ei esiintynyt missään tämän kesän pre-season-ottelussa, minkä lisäksi hänet jätettiin kokoonpanon ulkopuolelle sekä Manchester Cityä että Pacos de Ferreiraa vastaan.

The Telegraphin mukaan Tottenham on valmis myymään Ndombélén, mutta ei luovu hänestä halvalla. Lontoolaisseura on asettanut 24-vuotiaalle keskikenttämiehelle 60 miljoonan euron hintalapun (51,5 miljoonaa puntaa).

Ndombélé siirtyi Tottenhamiin ranskalaisseura Lyonista täysin samaan hintaan kesällä 2019. Daniel Levyn tavoitteena olisi siis saada omat takaisin takaisin pelaajasta, jonka sopimus Pohjois-Lontoossa on voimassa vielä kesään 2025.

[readmore from=Tottenham]

Päävalmentaja Nuno Espirito Santo on avoimesti myöntänyt, ettei keskikenttäpelaaja mahdu tänäkään viikonloppuna hänen miehistöönsä.

– Aion olla täysin rehellinen teille. Tanguy ei tule olemaan mukana sunnuntaina, kertoi portugalilaisluotsi ennen Tottenhamin ja Wolverhamptonin välistä kamppailua.

– Voin kertoa teille, että Tanguy on ja työskentelee kanssamme, mutta meidän on puhuttava rehellisesti. Tanguyn on saatava paras mahdollinen tulos itsestään irti. Sen on tultava häneltä itseltään. En halua mennä yksityiskohtiin. Minun on puhuttava Tanguylle ennen kuin puhun teille.