Teemu Pukki saa nyt ylistystä todelliselta valioliigalegendalta – ”Fantastinen kärkipelaaja”

© Kuva: Getty Images

Chelsean manageri Frank Lampard kehui Norwichin suomalaishyökkääjää Teemu Pukkia BBC:n haastattelussa lauantain kohtaamisen jälkeen.

Pukki teki maalin ja antoi maaliin johtaneen syötön, kun nousijajoukkue hävisi kotonaan 2–3-lukemin. Lampardin mukaan Carrow Road on vaikea paikka vierailla.

– He pystyvät satuttamaan vastustajaa, koska Pukki on fantastinen kärkipelaaja. Hänen liikkumisensa on huippuluokkaa. Meidän näkökulmastamme en pitänyt maaleista, etenkään toisesta, Lampard totesi.

– Meidän on kitkettävä se pois pelistämme, koska se tekee siitä vaikeata. Meidän pitää tehdä paljon maaleja voittaaksemme pelejä, eikä asian pitäisi olla niin, hän jatkoi.

Lampard vakuutti Chelsean osoittaneen suurta kunnioitusta Norwichia kohtaan. Pelaajille oli etukäteen tehty selväksi, mihin Norwich pystyy pallon kanssa.

– Nautin eniten siitä, että me hallitsimme palloa. Hallitsimme suurta osaa pelistä ja meidän olisi pitänyt tehdä enemmän maaleja.

Pukki on tehnyt kolmessa valioliigaottelussa viisi maalia. Ammattilaisuransa vuonna 2017 päättänyt Lampard puolestaan on kaikkien aikojen maalipörssissä neljäntenä 177 osumallaan.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.