Iskeekö Teemu Pukki maalin Man Unitedin verkkoon? – Katso vapaasti Viasatilta!

© Kuva: Getty Images

Viasat-selostaja Ville Kuusinen toivoo Norwichin Teemu Pukille onnistumisia valioliigakentiltä ennen Huuhkajien EM-karsintojen kliimaksia. Sunnuntai-illan Valioliigaottelussa Norwich saa vastaansa Carrow roadille suuren ja mahtavan Manchester Unitedin.

Kuusisen mukaan Norwich ei missään nimessä ole vailla mahdollisuuksia nimekästä vierasta vastaan. Varsinkin Unitedin puolustus on ollut alkukaudesta kaikkea muuta kuin stabiili, eikä viime viikon Liverpool-tasapeli anna Kuusisen mukaan välttämättä rehellistä kuvaa Manchester Unitedin puolustuksen tasosta.

– United hoiti peruspelaamisen ihailtavasti, mutta Liverpoolin tasoitus tuli mielestäni hieman helposti, näin on käynyt aika usein tällä kaudella, Kuusinen kertoo Valioliiga.comille.

– Ihan kiva ottelu paperilla luvassa, molemmilla tasapeli alla, ja lupauksia herättävät tulokset edellisistä otteluista.

Kuusinen näkee, että Manchester Unitedin puolustuksen ailahtelevuus tulee tuottamaan paikkoja myös Norwichille.

– Voisin kuvitella, että Teemu Pukille saattaisi aueta mahdollisuuksia – ainakin, jos hän kulkeutuu sinne Ashley Youngin laidalle. Katsotaan nyt sitten, josko Luke Shaw olisi tullut jo kuntoon, Kuusinen pohtii.

Norwich on saanut valmistautua rauhassa sunnuntain kohtaamiseen, toisin kuin Manchester United.

– Täytyy muistaa se, että Manchester Unitedilla on todella rankka viikko takanaan Bratislavan matkoineen. Siinä ei varmaankaan derbystä ole kovin hyvin ehtinyt palautua, selostaja epäilee.

Ennakkoon tasaisesta ottelusta Kuusinen toivoo ennen kaikkea Teemu Pukin neljän ottelun maalittoman putken katkeamista.

– Toivon totta kai, että eräs tietty kotkalaishyökkääjä onnistuisi, enkä näe sitä edes mitenkään mahdottomana. Nyt, jos koskaan, Manchester United on haavoittuvainen, Viasat-ääni Ville Kuusinen päättää.

Viasatin jalkapallokanavat ovat vapaassa katselussa 24.-27.10. Tule mukaan Pukkipartyyn sunnuntaina Viasatin jalkapallokanavalla klo 18.00 alkaen. Ottelua voi tuttuun tapaan seurata myös Viaplay-suoratoistopalvelusta.

Kimmo Mäkinen