Teemu Pukki oli huojentunut mies kauan kaivatun voiton jälkeen: ”Vähän painoi jaloissa vielä maajoukkuepelit”

© Kuva: Getty Images

Norwich nappasi kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, kun kotijoukkue Everton kaatui Goodison Parkilla. Teemu Pukki syötti Norwichin voittomaaliksi jääneen osuman. Kamppailu päättyi lopulta lukemiin 0-2.

Pukki kertoi ottelun jälkeen Viasatin haastattelussa, että voitto oli todella tärkeä joukkueelle. Norwich oli pelannut ennen lauantaita seitsemän ottelua putkeen ilman voittoa.

– Tosi iso juttu meille(Norwich), pitkä aika oli edellisestä voitosta. Tämä antaa itseluottamusta, kun ei ole enää niin isoa painetta voitosta. Tästä on hyvä jatkaa, suomalaishyökkääjä sanoi.

– Sieltä tuli pitkä pallo, joka lopulta pomppi minulle. Jouduin vähän umpikujaan, ja meinasin menettää pallon. Sitten näin Todd Cantwellin hyvän pystyjuoksun ja tuikkasin pallon hänelle. Tärkeä maali meille, Pukki jatkoi.

– Ei ollut maailman paras peli itseltä. Vähän painoi jaloissa vielä maajoukkuepelit. Syöttöön voi olla tyytyväinen. Olisin halunnut tehdä maalin, mutta en oikein saanut paikkoja. Paljon piti pelata ilman palloa, Pukki lopetti.