Teemu Pukki oli huojentunut mies kauan kaivatun voiton jälkeen: ”Vähän painoi jaloissa vielä maajoukkuepelit”

© Kuva: Getty Images

Norwich nappasi kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, kun kotijoukkue Everton kaatui Goodison Parkilla. Teemu Pukki syötti Norwichin voittomaaliksi jääneen osuman. Kamppailu päättyi lopulta lukemiin 0-2.

Pukki kertoi ottelun jälkeen Viasatin haastattelussa, että voitto oli todella tärkeä joukkueelle. Norwich oli pelannut ennen lauantaita seitsemän ottelua putkeen ilman voittoa.

– Tosi iso juttu meille(Norwich), pitkä aika oli edellisestä voitosta. Tämä antaa itseluottamusta, kun ei ole enää niin isoa painetta voitosta. Tästä on hyvä jatkaa, suomalaishyökkääjä sanoi.

– Sieltä tuli pitkä pallo, joka lopulta pomppi minulle. Jouduin vähän umpikujaan, ja meinasin menettää pallon. Sitten näin Todd Cantwellin hyvän pystyjuoksun ja tuikkasin pallon hänelle. Tärkeä maali meille, Pukki jatkoi.

– Ei ollut maailman paras peli itseltä. Vähän painoi jaloissa vielä maajoukkuepelit. Syöttöön voi olla tyytyväinen. Olisin halunnut tehdä maalin, mutta en oikein saanut paikkoja. Paljon piti pelata ilman palloa, Pukki lopetti.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.