Norwich-legenda toivoo seuralta talvihankintoja – ”Pukki pystyy kyllä 20 maaliin”

© Kuva: Getty Images

Norwich olisi kaivannut sunnuntaina lisää sarjapisteitä, kun se sai vieraakseen toisen sarjanousija Sheffield Unitedin. Johtomaalista huolimatta Blades nousi parin minuutin sisällä rinnalle ja ohi, ja vei pisteet mukanaan maalein 1-2. Sikäli tulos ei ole häpeä, että Sheffield United ei ole koko kaudella vielä vieraskentällä tappiota kokenut.

Teemu Pukin orastava maaliputki katkesi tällä kertaa kahteen otteluun, mutta suomalainen on silti kahdeksalla maalillaan Norwichin ylivoimaisesti paras maalintekijä. Joukkueen muun tason riittävyys vain on kyseenalainen. Tätä mieltä on ainakin seuralegenda Darren Eadie, joka pelasi kasvattajaseuransa Norwichin edustusjoukkueessa vuosina 1993-1999. Eadie on valittu myös Norwichin Hall of Fameen.

– Hän (Pukki) on ollut Norwichille todella tärkeä pelaaja. Muut eivät ole nousseet esiin, eikä Norwich tee yhtä paljon maaleja kuin viime kaudella. He ovat Pukista todella riippuvaisia, mutta hän pystyy tekemään Valioliigassa 20 maalia kaudessa, Eadie heitti Love Sport Radion haastattelussa sunnuntaina.

– Kun joukkueessa on tuollainen maalintekijä, se antaa sille jonkinlaisen mahdollisuuden, mutta Norwichilla on valtavia ongelmia toisessa päässä kenttää. He luovat hyviä maalipaikkoja ja tekevät maalejakin, mutta päästävät aivan liikaa maaleja säilyäkseen Valioliigassa.

– Toivon, että Norwich kiinnittää huomionsa puolustuksen ongelmiin, tekee tammikuussa satsauksia ja yrittää säilyttää sarjapaikkansa. En usko, että minun lisäkseni kukaan muukaan Norwichin fani haluaisi sitä, että seura vain lepäilisi laakereillaan ja odottelisi kauden loppua.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!